Hem
Svenska   In English

Om oss

Vi har höga ambitioner med vår verksamhet och vill skapa ett bra och funktionellt boende med stor valfrihet för våra gäster  Komfort - Valfrihet - Omtanke

- utgör vårt valspråk och är det vi alltid strävar efter att kunna erbjuda

Historik - Vi är ett cityhotell som öppnade år 1992 på Klostergatan i Linköpings City, vi erbjuder våra gäster ett brett boendeutbud med vandrarhemsrum, hotellrum samt superiorrum / hotelllägenheter /apartments.

               

Läget  - Ni hittar oss mitt i Linköpings City med närhet till kultur, shopping, restauranger och sevärdheter. Vi har även gångsvtånd till Univeristetsjukhuset http://www.regionostergotland.se/Halsa-och-vard/Vara-sjukhus/Universitetssjukhuset-i-Linkoping/

Rummen - Vi erbjuder våra gäster fräscha, bekväma och rymliga rum. Vi försöker hela tiden att förbättra och höja kvaliteten på våra rum och har under åren fortlöpande genomfört renoveringar.Många rum har fått ett lyft med nytt badrum,nya golv ,nya möbler och högre standard på pentryt.

Alla rum är utrustade med egen toalett och dusch, telefon med direktnummer, gratis WiFi och TV . Rummen har också eget pentry alternativt tillgång till  kök. Det finns strykjärn och strykbräda, hårtork och safebox på alla rum.

Miljö/Säkerhet - Att göra miljömedvetna produktval och källsortera, både våra egna och gästernas sopor, känns som en självklarhet för oss. I vår frukostbuffé serveras ett urval av ekologiska produkter.

Vi är måna om att kunna erbjuda våra gäster ett tryggt boende. Samtliga rum och utrymmen har brandlarm som är direktkopplat till SOS-alarm. Under de tider receptionen ej har öppet sker tillsyn av NOKAS bevakningsbolag.

Avtal  - Vi är sedan 2002 utvalda som boendealternativ för gäster till Linköpings Universitet som vi har ramavtal med. Våra vandrarhemsrum är anslutna till STF  (Svenska Turistföreningen)  och genom http://www.hotelstars.eu  (branschorganistaionen VISITA ) har vi utsetts till ett trestjärnigt hotell garni (frukosthotell).

Gilla oss på Facebook