Hem
Svenska   In English

Om oss

Vi har höga ambitioner med vår verksamhet och vill skapa ett bra och funktionellt boende med stor valfrihet för våra resande gäster.

Komfort - Valfrihet - Omtanke utgör vårt valspråk och är det vi alltid strävar efter att kunna erbjuda

Historik Vi finns mitt i city på Klostergatan sedan 1992 och kan erbjuda våra gäster ett brett boendeutbud med vandrarhemsrum, hotellrum och hotellägenheter/apartment. Våra vandrarhemsrum är anslutna till Svenska Turistföreningen (STF) och genom VISITA (Svensk Besöksnäring) och Eurostar.se har vi utsetts till ett trestjärnigt hotell garni(frukosthotell).

Rummen Vi erbjuder våra gäster fräscha och bekväma rum. Vi försöker hela tiden att förbättra och höja kvaliteten på våra rum och har under åren fortlöpande genomfört renoveringar.Många rum har fått ett lyft med nytt badrum,nya golv och högre standard på pentryt.

Alla rum är utrustade med egen toalett och dusch, telefon med direktnummer, gratis WiFi och Kabel-TV med fria filmkanaler. Rummen har också eget pentry alternativt tillgång till fullt utrustat kök. Det finns även strykjärn och strykbräda, hårtork och safebox på alla rum.

Miljö/Säkerhet Att göra miljömedvetna produktval och källsortera, både våra egna och gästernas sopor, känns som en självklarhet för oss. I vår frukostbuffé serveras ett urval av ekologiska produkter.

Vi är måna om att kunna erbjuda våra gäster ett tryggt boende. Under 2012 installerades ett nytt brandlarm som en del i vår säkerhetspolicy. Samtliga rum och utrymmen har brandlarm som är direktkopplat till SOS-alarm. Under de tider receptionen har stängt sker tillsyn av NOKAS.

Avtal/Service Vi är sedan 2002 utvalda som boendealternativ för gäster till Linköpings Universitet och har ramavtal med Linköpings Universitet. Vi är även anslutna till STF (Svenska Turistföreningen) och VISITA ( Svensk Besöksnäring )

Vår reception är öppen måndag till fredag från 07.00 - 21.00  Lördag och Söndag öppet från 07.00 - 19.00

Under de tider vi har stängt hänvisar vi till kontakt via e-post eller boka gärna online här på vår hemsida.

Gilla oss på Facebook